lettumuistoja

ÄIDIN VANHA LETTUPANNU TOIMII EDELLEEN

Olen tottunut paistamaan lettuja mökkiolosuhteissa muurinpohjapannulla.  Se on kätevä, sillä suurenkin joukon ruokkii nopsaan isoilla räiskäleillä.  Nyt sattui, että olimme tyttären sekä pikku-Samun kanssa mökillä kolmistaan.  Muurikka tuntui liian järeältä jälkiruokaa varten.

Löysin kattilakaapista äidin vanhan lettupannun, joka herätti heti nostalgisia muistoja.  Äidillä oli tapana hemmotella minua lapsena letuilla.  Samoin minun lapsiani.  Tunsin kuuluvani sukupolvien ketjuun, kun paistelin nyt pikkulettuja Annalle ja Samulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.