pihalla kasvaa korianteri

THAIKALAKEITTO

Anna ja pikku Samu saapuivat yllätysvierailulle mökille.  Laita jotain hyvää”, tytär pyysi, kun kyselin mitä hän haluaa mökkiruuaksi.  Minun bravuurini on thaikalakeitto.  Niinpä kippasin kookosmaitotölkin kattilaan ja lisäsin siihen pari ruokalusikallista masamancurrytahnaa (Koh Samuilta Nathonin Tescon tuoretiskiltä), tuoretta valkosipulia ja inkivääriä, kuivattua chiliä sekä sitruunaruohoa (pakasteesta).

 

ANNA JA SAMU YRTTIMAALLA

Seuraavaksi pataan pääsivät kuivatut suppilovahverot, perunakuutiot sekä iso punasipuli.   Kun ne olivat kypsiä, lisäsin kirjolohikuutiot sekä tähteeksi jääneet grillikasvikset.  Maustoin keiton soijalla, pippurilla, tillillä, vihreillä sipulinvarsilla, limetinmehulla sekä tuoreyrteillä.  Kotipihasta löytyi sekä thaibasilikaa että tuoksuvaa korianteria.  Anna kommentoi, että hyvältä maistui.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.