taiteilijakirjoja

HAITARIKIRJA

 viikonloppu 13-15.9.2013

Syyskuun lähiopetusjakso vierähti askartelun merkeissä.  Perjantaiaamu alkoi tietysti perinteisellä kritiikillä.  Eila oli lempeällä tuulella.  Saimme toki kaikki korjausehdotuksia kotitehtäviin, mutta keskimäärin hän oli tyytyväinen aherrukseemme.  Minä sain taas kerran kehotuksen käyttää paksumpia värikerroksia.  Akvarellitausta häiritsee aina vaan öljyvärimaalaamistani.

Kuulimme perjantaina iltapäivällä perusteellisen luennon taiteilijaverotuksesta.  Kunpa nyt ensin tulisi niitä tuloja, niin sitten voisi miettiä ilmoituksia veronantajalle.

TARVIKKEET KASASSA – ASKARTELU VOI ALKAA

Lauantai ja sunnuntai olikin sitten pelkkää askartelua.  Saimme mielin määrin toteuttaa itseämme kun valmistimme oman näköisiä taiteilijakirjoja.  Minä jatkoin joskus aloittamaani haitarikirjaa.  Päällystin siihen komeat kannet.

 

KANSIKUVA KIINALAISESSA HENGESSÄ

Suunnittelin sisällöksi luonnoksia vintage-aiheesta.  Toisin kävi.  Löysin koulun varastosta hurmaavia tapettimalleja, joista leikkelin kuvituskuvia kirjaseen.  Onhan minulla parikin pikkupoikaa, joiden kanssa voi selailla mummin taidekirjoja.

 

KUVITUSTA

KUVITUSTA

KUVITUSTA

 

KUVITUSTA

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.