minustako martta

OMATEKOINEN SYYSKRANSSI

Onni on lähikirjasto.  Meidän korttelissamme Hämeenlinnassa avattiin alkuviikolla Hätilän kirjasto.  Kävimme kakkukahvilla.  Löysin samalla matkalla hyllystä kolme uutuuskirjaa, jotka kaikki piti lainata.  Täällä laina-aikaa on ylellisesti kaksi viikkoa toisin kuin Espoossa, jossa uutuudet pitää urakoida viikossa.  Kirjaston ovessa oli ilmoitus, että Tuomelan Martat järjestävät torstaina syyskranssi-illan.

VALMIITA KRANSSEJA

Minä kävin viime syksynä tekemässä joulukransseja ja ihastuin puuhasteluun.  Niinpä olin tänään kärppänä paikalla.  Martat olivat keränneet tarveaineita suoraan luonnosta.  Tarjolla oli pientä materiaalimaksua vastaan valmiita kranssipohjia, oli havuja ja ruusunmarjoja ja paratiisiomenoita, oli katinliekoa ja tuijanoksia sekä iki-ihania syyshortensioita.  Minä taiteilin pienen kranssin, jonka ripustin välittömästi kerrostalomme siniseen rappukäytäväoveen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.