varjoja puutarhassa

NÄYTTELYKUTSU

Näimme taas kerran Galleria Koneessa erilaisen näyttelyn.  Maija Albrect ja Ylva Holländer olivat ripustaneet hienon kokonaisuuden.  ”Puutarhan ja metsän kasvukierto on ihmiselle muistutus kuolevaisuudesta, kehotus rakastaa juuri nyt, huomenna jo kuihdumme.”

Jaksan ihailla, miten jännittäviä kirjoitusaiheita opettajamme Päivi keksiikään.  Saimme ensin aistia näyttelyä kokonaisuutena.  Sen jälkeen tehtävänä oli tilittää tuntemuksia otsikolla ”Tämän ihon alla”.  Toinen aihe oli pohdinta ”Mikä on totta ja pysyvää juuri sinulle juuri nyt”.  Minä tunnelmoin unen ja valveen rajamailla.  Galleriasalissa soi vieno linnunlaulu, joka johdatteli lähes meditatiivisiin mietteisiin.

Kolmas tehtävämme oli kerrassaan hulvaton.  Yksi Maijan kuivaneulagrafiikoista esitti lintua ja sen alla harakanvarpaita.  Vedoksen nimi oli ”Lintu lausuu runon”.  Meidän hommamme oli kirjoittaa se runo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.