kirpputorilöytöjä

KATKARAPUMUHENNOSTA KANANMUNIEN KERA

Luin hiljattain artikkelin, miten hyviä ruokakuvia otetaan.  Tärkeintä on hyvä valo, mielellään luonnonvalo.  Se on kyllä talvikuukausina hakusessa.  En halua ottaa kuvia salamavalolla, mutta varsinkin matkoilla se on illallisella ainoa vaihtoehto.  Kaunis kattaus, astiat, pöytäliina, koristeet – ne tuovat kuviin persoonallisuutta.  Olen vaistonvaraisesti sisäistänyt tämän kaiken, sillä esteettisyys viehättää ainakin minun silmääni.

Kirjoittajalla oli hyvä vinkki.  Hän penkoo kirpputoreilta vanhoja astioita ja kankaita, joita käyttää sitten kuvausrekvisiittana.  Minulla pöytäliinoja riittää joka lähtöön, mutta astioita ei ole koskaan liikaa.  Kaappitila tosin on rajallinen.  Kirjoituksen innoittamana ostin helsinginmatkalla pari uutta harmaata lautasta à kaksi euroa.  Nyt ne komeilevat ylpeinä otsikkokuvassa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.