papukimara

VÄRIKÄS PAPU- JA LINSSISEKOITUS

Meillä on jo toisen kerran tänä syksynä meneillään kevytruokaviikko.  Keittelin tukevan papu-kaalipadan, jotta jaksamme.  Ideana on syödä runsaasti proteiinia ja vähän hiilihydraatteja.  Siis jonkinlainen karppaus – tai skarppaus meidän tapauksessamme.

PAPUPATAA

Liotin papusekoituksen yön yli ja keittelin kypsäksi.  Siinä meni pari tuntia.  Kuumensin kasvisliemen ja lisäsin siihen kaalinsuikaleita, suppilovahveroita, pienen porkkanan, suuren keltasipulin, kolme valkosipulinkynttä, pari isoa tuoretta tomaattia lohkoina sekä mukulaselleriä pieninä kuutioina.  Huuhtelin pavut ja lisäsin ne pataan.  Maustoin aromisuolalla, soijalla ja sitruunapippurilla.  Tätä iloa riittääkin nyt useaksi päiväksi.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.