suppilovahvero-pinaattipiirakka

ILTAPALAPIIRAKKA

En ole mikään leipoja, mutta piirakat valmistaikinasta onnistuvat takuuvarmasti.  Ostin pakastetun ruistaikinan.  Vuorasin sillä pyöreän vuuan.  Paistoin pohjaa kymmenisen minuuttia 200 asteisessa uunissa.

Valmistin kermaisen sienikastikkeen.  Suppilovahverot saivat seurakseen suuren keltasipulin, hienonnettua pinaattia ja kaksi munankeltuaista sekä suolaa ja pippuria.  Päälle sirottelin pikkutomaattien puolikkaita ja nauhoja pohjataikinasta.  Paistoin piirakkaa puoli tuntia 180 asteessa.  Ihana tuoksu levisi kotiin.  Nyt odottelemme illallisvieraita höyryävän teepannullisen kera.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.