kollaasikurssi

VÄRIKÄSTÄ KOLLAASIMATERIAALIA

”Löydä oma ilmaisusi kollaasitekniikan kautta!  Kurssilla tutustutaan kollaasin historiaan ja vaikutuksiin kuvataiteessa, kuitenkin omakohtaiseen työskentelyyn keskittyen.  Pyritään vahvistamaan omaa ilmaisua erilaisten kokeilujen kautta.”

Vanajaveden opiston kurssi alkoi tänään Hannele Tarnan opastuksella.  Saimme pikakatsauksen tekniikan historiaan.  Sen jälkeen pääsimmekin itse taiteilemaan.  Ensimmäisellä kerralla kokeilimme kollaasitekniikkaa postikortteihin.  Sai uudistaa vanhoja tai tehdä kokonaan uusia.  Minä kokeilin molempia.  Nautin taas kerran, kun pääsin oikein luvan jälkeen askartelemaan.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.