mökki kesäkuntoon pastan voimin

 

SIENIPASTAA KANTARELLILISÄYKSELLÄ JA VARHAISKAALISALAATTIA

su 18.5.2014

Meidän perheen mökkikausi alkoi eilen.  Ilmoitin, että Leenan keittiö tarjoaa viikonloppuna vain nopeasti lämmitettävää valmisruokaa.  Tiesin retkikokemuksista, että pastan voimalla jaksaa pakertaa.  Urakkamme oli aikamoinen, sillä olimme yöpyneet mökillä viimeksi vuoden vaihteessa.  Sen jälkeen Jussi käytti sitä tukikohtanaan kalareissuilla.  Maaliskuun lopussa tyhjensimme työhuoneeni ja kaikki maalaustarvikkeet kannettiin tietysti mökille.

 

VARHAISKAALIA JA VARHAISPORKKANOITA

Lauantaipäivä oli kovasti hikinen.  Aurinko paahtoi ja me siirtelimme tavaroita paikasta toiseen.  Sitten jynssäsimme.  Illalla tupa hohti puhtoisena.  Me juhlistimme kesäkautta kipakoissa saunan löylyissä.  Kylmä kuohuviini kruunasi illan.

 

TOMAATTIPASTAA TUORETOMAATTILISÄYKSELLÄ

Sunnuntaina meillä oli edessä vielä suurempi ponnistus.  Grafiikanpajamme sai häädön Poltinaholta. Löysimme uuden pajan Vanajantieltä vanhasta tehdaskiinteistöstä.  Kolmen peräkärryn voimin siirsimme tavarat uuteen tilaan.  Suurin ja painavin haaste oli prässin siirto.  Nyt sekin on hoidossa – pastan voimin.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.