hemmotteluruokaa

 

KELTAISTA JUURESMUHENNOSTA

Laitan mielelläni kesävieraille heidän lempiruokiaan.  Erityisesti nuorisolle.  Anna ja Samu jäivät mökille lomailemaan pariksi päiväksi.  Yksi Annan lapsuudenherkuista oli perunamuhennos, jossa oli mukana porkkanaa.  Lisään siihen nykyään myös sipulia ja kesäisin vihreää sipulinvartta.

 

AVOMAANKURKKUJA JA KANTARELLIKASTIKETTA

Avomaan kurkuissa maistuu kesä.  Äiti tarjoili niitä tilli-etikkaliemessä.  Minä tein oman version.  Raastoin kuoritut kurkut ja maustoin sitruunamehulla ja tilkalla kirpeää majoneesia.  Koska Annan kotijoukkue ei pidä sienistä, minä tarjoan niitä tytölle aina kun hän käy luonamme.  Hän pitää kovasti metsäsienisalaatista.  Nyt löytyi sen verran kantarelleja, että sain niistä makoisan kastikkeen.

 

HEDELMÄPIRTELÖ

Anna pitää makeasta.  Jussi pyöräytti uudella tehosekottimellamme tuorepirtelöt päärynöistä, nektariineista ja punaherukkahillosta ananasmehun ja maidon kera.  Samu sanoi nam-nam ja joi toisenkin mukillisen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.