down by the laituri

PIKNIK OMALLA RANNALLA

Kesän kohokohtia ovat piknik-retket rantakeinulle ilta-auringon säteissä.  Se edellyttää lämpimiä kelejä, joita ei toden totta ole ollut tänä kesänä liikaa.  Vasta nyt heinäkuun puolessa välissä olemme nauttineet mökkielämästä täysillä.  Minulla on tapana tehdä retkikoriin suuri salaatti ja pino juustovoileipiä.  Miten hyvältä ne maistuvatkaan ulkosalla kellarinkylmän oluen tai kotiviinin kera.

Heinäkuussa meillä riittää juhlapäiviä – syntymäpäiviä, nimipäiviä ja hääpäivä.  Silloin istumme rantakeinulla kuohuviinilasien kera.  Säävarauksella.  Toinen kelpo vaihtoehto on istua takkatulen äärellä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.