master chef kilpailun lumoissa

 

MASTER CHEF TASOINEN SYYSASETELMANI

En ole minkä vain Master Chef kilpailun fani vaan ehdottomasti vain ja ainoastaan australialaisen version.  Tuomarit Matt, Gary ja George ovat vieneet sydämeni.  Kilpailijat ovat taitavia ja ehdottoman solidaarisia.  En halua katsella ohjelmia, joissa osanottajat juonittelevat ja puhuvat pahaa toisistaan.  Australialaiset kannustavat kilpakumppaneitaan ja vuodattavat kyyneleitä, kun kaveri putoaa kisasta.

Ja ne ruuat.  Seuraan innolla, miten taidokkaita annoksia kotikokit loihtivat.  Mestarien oppitunnit ovat omaa luokkaansa.  Talletan parhaat ohjeet ja toteutan ne – joskus tulevaisuudessa – kotikeittiössäni.  Mietin, mitä itse kokkaisin, jos tehtävänä olisi laittaa omaa tai perheen lempiruokaa.  Suosikkejani listalla ovat ainakin kuha Walewska, tulinen munakoisopata, blinit sekä thaikalakeitto.

 

There is one comment

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.