eväsrasioita

VOIMARUOKAA

VOIMARUOKAA

Tunnen itseni kunnon koululaiseksi, kun pakkaan viikkonloppukursseille eväät mukaan.  Maalatessa ei tule nälkä eikä jano – mutta tauoilla välipala maistuu.  Minä olen löytänyt islantilaisen Skyr-rahkan, joka sopii mainiosti pikaevääksi.  Varsinkin kun pakkauksessa on mukana lusikka.  Halvempi vaihtoehto on koota itse kunnon voimapaketti.  Temperamaalauskurssilla matkassa oli puolukkarahkaa, jossa oli mukana turkkilaista jogurttia.  Kakkosrasiassa oli raejuustoa, tuoretta ja aurinkokuivattua tomaattia yrttimausteiden kera.  Ja voimapähkinät maistuvat aina.  Näillä eväillä mennään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.