onni on oma keittiö espanjan aurinkorannikolla

_IGP9227

BUFFETAAMIAINEN ON KATETTU

 

On ilo asustella neljä viikkoa Costa del Solilla vuokrahuoneistossa, jossa on kunnon keittiö. Lähikaupoista löytyy kaikki tarvittava meidän neljän hengen talouteemme. Immo ja Terttu kantoivat Suomesta ison pussillisen litistettyjä kaurahiutaleita. Muuta kotimaista emme kaipaakaan. Valmistamme aamiaiset itse ja hyödymmämme päivän menutarjouksia paikallisissa ravintoloissa. Jatkossa suunnitteilla on toki kotikokkaamistakin.

 

IMMON AVOCADOPASTAA

IMMON AVOCADOPASTAA

Immo kokkasi kotikeittiössämme mainiota avocadopastaa. Täällä hedelmät ovat tosi mehukkaita. Kastikkeeseen tuli avocadokuutioiden lisäksi vain valkosipulia, pieni pala chiliä, limenmehua, sipulinvartta, vahvaa juustoa sekä oliiviöljyä. Padallinen herkkua katosi hetkessä nälkäisen joukkueen suihin punaviinikevennyksellä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.