jouluhyvää

LUUMURAHKAA JA ESPANJAN VIINIÄ

LUUMURAHKAA JA ESPANJAN VIINIÄ

”Elämä on epävarmaa, syö ensin jälkiruoka”.  Tämä oli pitkään poikamme Miikan motto.  Minä olen monena jouluna harmitellut, ettei herkkuruokien jälkeen jaksa nauttia jälkiruokaa.  Tänä vuonna se hoitui etuajassa.  Leivoin rahkapullia ja keksin lisätä jäljelle jääneen rahkakerman sekaan luumuhilloa.  Ja kas, mainio luumurahka oli valmis.

 

JOULULEIVONNAISIA

JOULULEIVONNAISIA

Kunnostauduin myös joululeivonnaisilla.  Puolen litran pullataikina – jonka yleiskone Jussi vaivasi – riitti sekä korvapuusteihin että rahkapulliin.  Niiden lisäksi pyöräytin tutulla reseptillä piimäkaakun.  Tervetuloa jouluvieraat!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.