tofua ja pinaatti-suppilovahveropastaa

ARKIRUOKAA JOULUNPYHIEN JÄLKEEN

ARKIRUOKAA JOULUNPYHIEN JÄLKEEN

Jouluruuat maistuivat joulunpyhinä.  Arkiruoka maistui kotoisalta herkuttelun jälkeen.  Pasta metsäsienien ja tofun kera oli helppo ja makoisa annos.  Suosimme tuorepastaa, koska se valmistuu nopeasti.  Annoksen kokkaaminen kesti kymmenen minuuttia.

Pyöräytin pannulla lisukkeeksi tuoreista tomaateista sekä puna- ja valkosipulista makoisan höysteen.  Se maistuu kylmänäkin hyvältä.  Totuimme levittään seosta Espanjan matkallamme aamuisin oliiviöljyllä sivellyn paahtoleivän päälle.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.