helppo omenapiirakka

OMENAPIIRAKKAA JA HATTIVATTI-PIPAREITA

OMENAPIIRAKKAA JA HATTIVATTI-PIPAREITA

Odottelimme vieraita.  Ajattelin yllättää heidät tuoreella piirakalla, mutta aikaa oli vähän.  Pakastimesta löytyi vajaa pakkaus joululta jäänyttä voitaikinaa.  Vuorasin pyöreän vuuan ohuiksi kaulituilla levyillä.  Esipaistoin niitä 200 asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.  Levitin pinnalle purkillisen vaniljasokerilla maustettua kermaviiliä sekä runsaasti pakasteesta sulatettua omenahilloa.  Raastoin päälle kanelikorpunmuruja ja laitoin takaisin uuniin 20 minuutiksi.  Jäähdytin nopeasti parvekkeella.  Tarjosin kuuman kahvin kera.  Jäätelö tai vaniljakastike sopivat hyvin lisukkeeksi, mutta maukasta se oli näinkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.