juustomakaroneja

KORISTEMAKARONEJA, KANTARELLEJA JA JUUSTORAASTETTA

KORISTEMAKARONEJA, KANTARELLEJA JA JUUSTORAASTETTA

Olemme katselleet hartaudella kevätkaudella 2016 Master Chef Australiaa.  Hurmaava kokki Marco Pierre White on ollut viimeisen viikon kilpailijoiden mentorina.  Mestarien oppitunnilla hän valmisti kymmenessä minuutissa juustomakaroneja.  Ohje löytyy netistä otsikolla Mac’n Cheese.  Pitihän sitä kokeilla.

Keitin pastan ohjeen mukaan.  Kuullotin pannulla kantarelleja, salottisipulia ja pari valkosipulinkynttä.  Tein valkokastikkeen.  Käytin nesteeksi puolet kevytmaitoa, puolet ruokakermaa.  Lisäsin kastikkeeseen hienoksi pilkottua tuoretta lehtikaalia, vaikka se ei ohjeeseen kuulunutkaan.  Raastoin vahvaa juustoa ja sekoitin sen valkokastikkeeseen.  Lisäsin myös mascarbonea makua antamaan.  Huuhtelin kypsät makaronit ja sekoitin kastikkeen sekä sienet joukkoon.  Ripottelin päälle vielä juustoraastetta.  Tarjosin vihreän salaatin kera.

 

JUUSTOMAKARONIA KAHDELLE

JUUSTOMAKARONIA KAHDELLE

Ruuasta tuli syntisen hyvää ja voin kuvitella, että se on myös lasten mieleen.  Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.