ramenkeitto

AINEKSET RAMENKEITTOON

AINEKSET RAMENKEITTOON

Olemme maistelleet matkoilla monestikin ramenkeittoa.  Esimmäisen kerran Japanissa.  Siellä on ravintoloita, jotka ovat erikoistuneet pelkästään tähän herkkuun.  Minä tein ihan oman version.  Se tarkoittaa, että käytin kotoisia aineksia.

Keittelin maukkaan liemen misotahnasta ja kasviksista.  Kotoa löytyi sipulia, purjoa, palsternakkaa, porkkanoita ja fenkolia.  Laitoin pannulle tofuviipaleet ja tomaatinpalat.  Kolmannessa kattilassa keittelin tagliatellea ja neljännessä kaksi kananmunaa.

 

TAMMIKUUN KEITTOTEEMA JATKUU

TAMMIKUUN KEITTOTEEMA JATKUU

Kokosin annokset laittamalla lautasen pohjalle pastaa, sen päälle misotahnalla, soijalla ja aromisuolalla maustettua kasvislientä ja päälle kananmunan puolikkaat.  Maku oli kohdallaan.  Suosittelen, sillä valmistus oli helppoa ja makua voi muunnella luovasti.  Esimerkiksi sienet sopivat hyvin joukkoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.