avocadorisotto

AVOCADO SOPII MAINIOSTI MYÖS RISOTTOON

AVOCADO SOPII MAINIOSTI MYÖS RISOTTOON

Olen kokeillut avocadopastaa hyvällä menestyksellä.  Pirkka K-ruokalehdessa 1/17 oli houkutteleva resepti avocadorisotolle.  Pitihän sitä kokeilla.  Perusrisottoon lisättiin avocadon viipaleet vasta siinä vaiheessa, kun riisit olivat kypsiä.  Avocadon maku muuttuu, jos sitä kuumentaa.  Täytyy myöntää, että lopputulos oli pehmeä ja herkullinen.  Ohjeen mukaan pinnalle piti ripotella tuoretta basilikaa.  Sitä ei ollut, mutta tuore persilja sopi mainosti sekin.  Suosittelen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.