kokoa itse kway teow keitto ja conjee riisipuuro

NUUDELIKEITON AINEKSET

Lomamatkamme Malesian itärannikolla on kestänyt jo kaksi viikkoa.  Alamme pikku hiljaa oppia paikallisten ruokien nimiä.  Kiitos google-kääntäjän, meille selviää ainakin jälkikäteen mitä olemme nauttineet.  Hotelleissa on yleensä tarjolla sekä länsimainen että maleaamiainen.  Olemme kokeilleet tasapuolisesti molempia.  Paistettuja nuudeleita, mee goreng soijakastikkeessa – paikallisella kielellä kicap – ja paistettua riisiä, nasi goreng saa lähes joka paikassa.  Lisukkeiden nimet ovatkin sitten asia erikseen.  Ayam on kana, ikan kala, datang liha, sotong mustekala, sayur-sayuran kasvikset, telur kananmuna.

JUSSI KOKKAA AAMUPUUROA

Hotelliaamiaisilla voi itse koota nuudelikeiton ja riisipuuron tai oikeammin riisivellin.  Vierellä on pikkukipoissa kasviksia, pähkinöitä, pavunituja, chilipalkoja ja erilaisia maustekastikkeita.  Meistä on tullut jo oikein näppäriä tässä lajissa.

RIISIPUURON LISUKKEITA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.