kollektiivisten unien talo ja akvarellivärejä italiasta

AKVARELLIVÄREJÄ ITALIASTA

ke 3.10.2018

Sain tuulahduksen Italian auringosta, kun Nazzanon maalauskurssin opettajamme Satu Kiuru pyörähti Galleria Paperihuoneella.  Hänellä oli tuomisena italialaiset akvarelliväriputkilot.  Meidän kurssilaisten piti tehdä matkallamme päiväretki Roomaan ja siellä tietenkin taidetarvikeliikkeeseen.  Ruuhkat ja helteet saivat meidät perumaan retken ja niin jäi väritkin hankkimatta.  Kiitokset Sadulle, joka toimitti tilauksen pienellä viiveellä.  Ei muuta kuin kokeilemaan!

 

Satu ja Vanajaveden opiston eläkkeellä oleva opettaja Maj-Lis ovat Galleria Paperihuoneen lokakuun taiteilijoita.  Vietämme tänään ”Kollektiivisten unien talon” harjakaisia.  Satu ja Maj-Lis ovat Paperihuoneen perustaja- ja kunniajäseniä.  Meille on kunnia saada heidän näyttelynsä nyt Hämeenlinnaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.