helppo borschkeitto

KELPO AINEKSET TERVEELLISEEN KEITTOON

Olen suosinut kaaliruokia. Paino on pysynyt kiitettävästi kurissa, mutta pudottamisen varaa olisi vieläkin. Kiertelin lähikaupassa, mutta en löytänyt punajuuria. Myyjätyttö suositteli valmispakkausta, jossa oli kaikki keittoon tarvittavat ainekset. Ohjeen mukaan kattilaan mitattiin 5 dl vettä ja aineksia keitettiin 20-30 minuuttia.

VALMIS ANNOS

Minä käytin lisäksi tuoreaineksia. Keittelin niitä ensin noin 15 minuuttia ja lisäsin sitten pakkauksen ainekset. Kun keitto oli hautunut pehmeäksi, lisäsin siihen pieneksi kuutioidun maustekurkun. Tarjosin raejuuston kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.