perhosia

PERHO

Kutsu jota en voinut vastustaa:
Syksyinen tervehdys Akvart Galleriasta, Järjestämme valtakunnallisen, kaikille avoimen akvarellinäyttelyn ”SIIVET KANTAA” galleriassamme Helsingin Töölössä. Näyttelyaika on 18-31.1.2021. Kutsumme akvarellitaiteilijoita sankoin joukoin lähettämään 1-3 teosta sähköisesti jyrytettäväksi 3.12.2020 klo 24.00 mennessä. Jyryttäjänä toimii kuvataiteilija Marja Mali.

PERHO2

Yhdistin japaniteemaan lentävät siivet. Toivon, että tämä symbolinen ele kattaa tehtävänannon.

PERHO 3

AkvArt galleria on tuttu. Olen päivystänyt siellä useasti. Edellinen kerta oli näyttely La Bella Vista eli tunnelmakuvia Nazzanon maalausretkeltä. Nyt peukkuja, että joku näistä tyttösistä pääsee esille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.