sinisimpukoita

SIMPUKOITA KAHDELLE

Herkuttelimme nyt syksyn pimeimpään aikaan simpukoilla. Keittelin vahvan liemen, johon tuli puolikas purjoa, pari porkkanaa, valkosipulia, limetinlehtiä, tuoretta inkivääriä ja timjamia sekä pala chiliä. Lopuksi lisäsin desin verran valkoviiniä ja kuohukermaa. Maustoin sitruunapippurilla ja yrttisuolalla.

Lisäsin keitokseen puhdistetut sinisimpukat. Keittelin muutaman minuutin ja nostin sitten kattilan pöytään. Tarjosin tuoksuvan herkun kanssa paahtoleipää ja kylmää valkoviiniä. Ilta kirkastui hetkessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.