poke bowl

HERKULLINEN LOUNASKULHO

Löysin uuden makuelämyksen. Kuntosalilla käydessäni puhe siirtyi ruokiin. Ohjaajamme Laurent kyseli, mitä pidämme susheista. Osa piti, osa ei. Yllätyin, kun hän kysyi, onko poke bowl meille tuttu. No ei ollut, mutta kiinnostuin. Kävellessäni jumppatunnin jälkeen kotiin, huomasin Cafe Kaunon mainoskyltin, jossa poke bowl oli tarjouksessa. Pakkohan se oli testata. Sain hetken odoteltuani lämpimän kulhon, joka tuoksui aasialaiselta.

Pohjalla oli höyrytettyä riisiä, pinnalla kasviksia, teriyakikastiketta ja paistettuja katkarapuja. Kulhon olisi voinut valita myös tofulla tai lohella. Maistelin annosta kotiin päästyäni ja ihastuin. Voi olla, että kokeilen jatkossa kaikki vaihtoehdot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.