kevätherkkuja

TUORETTA KUHAA JA VIHREÄÄ PARSAA, NAM

Nyt kun olen yksin, syön mitä sattuu. Voileipiä ja valmisannoksia, joihin laitan tuoreita lisukkeita. Sain taas kerran terveysherätyksen. Siivosin jääkaapin ja hankin vain täsmätuotteita, jotka alentavat kolesterolia.

KUHA-ANNOS OLI RAIKAS JA MAISTUI KEVÄÄLTÄ

Päätin hemmotella itseäni kokkaamalla jotain oikein hyvää. Ostin kaksi tuoretta kuhafilettä ja nipun vihreää parsaa. Tein niiden seuraksi kermaisen ja sitruunaisen juustokastikkeen. Olin kovasti tyytyväinen makuun.

TERVEELLISTÄ

Kävin Inkiväärikaupassa ja ostin luomuaprikooseja, pähkinöitä ja siemeniä. Ne maistuvat luonnonjogurtin seurana.

TAPASLAUTASELTA LÖYTYY SELLERISALAATTIA, OLIIVEJA, TOFUTAHNAA, HAPANKAALIA, RAEJUUSTOA, TOMAATTEJA JA RUCOLAA

Yritän syödä päivittäin maustamatonta jogurttia, hapankaalia ja salaattia. Jääkaapista löytyy tofua ja misotahnaa, josta saa kätevästi lämmittävän keiton. Lusikallinen tahnaa mukiin ja kiehautettua vettä päälle. Täytyy myöntää, että iltaisin tulee edelleen turvauduttua voileipiin. Suosin nykyään kauraa, mutta välillä tekee mieli kunnon ruisleipää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.