itse pyydystettyjä rapuja

RAPUILLALLINEN ON KATETTU

Ystävämme Lii ja Kaizu saapuivat oikein juhlavaatteissa mökille rapujuhliin.  No, outo valinta mökkiasuksi johtui siitä, että he tulivat suoraan häistä.  Tuliaisina heillä oli saalista Huizin mökin kasvimaalta.  Kesäkurpitsa oli ehtinyt kasvaa jo porsaan mittoihin.  Sain myös tuoretta minttua, jota tilasin taboulehia varten.  Omalta kasvimaalta löytyy muut tarvittavat yrtit.

 

SAIMME TULIAISIKSI SUUREN KURPITSAN

Parin päivän sateen jälkeen oli ilo istua illanhämyssä ulkona.  Tarkenimme, sillä infrapunalämmitin säteili kilpaa kynttilöiden kanssa.  Ravut maistuivat kaikille.  Voin vakuuttaa että ne todellakin olivat aitoja kotimaisia.  Olin soutamassa useana iltana, kun Jussi laski merrat omaan rantaan.  Keitimme 24 vonkaletta kahdessa erässä.  Keitinveden maustoimme runsaalla merisuolalla ja runsaalla tillillä.  Asetin ne tarjolle perintovadille, jota käytämme tasan kerran vuodessa – rapujuhlissa.

 

PÖYTÄKORISTELU SOINTUI RAPUJEN VÄRIIN

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.