uusia perunoita maaliskuussa

YKSINKERTAISEN HYVÄÄ

Meidän perheen kevät alkoi tänään.  Keitin kattilallisen uusia perunoita (ei tosin kotimaisia), avasin sinappisillipurkin ja paistoin kevyesti sipulinrenkaita antamaan tuoksua ja makua.  Tarjolla oli niiden lisäksi vain kermaviilikastiketta ja salaattia.  Annos maistui niin kesäiselle, että tilasin ruokapöytään jatkossakin uutta satoa.  Lomamatkallamme syömme sitten kuukauden riisiä ja nuudeleita, joten nyt kannattaa panostaa kotiruokiin ja ruisleipään.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.