yksin kotona

 

LETTUSIA

Vietin heinäkuussa pari päivää yksin mökillä.  Jussi oli Espoossa rakennushommissa.  Nautin auringosta ja vapaahetkistä täysillä.  Kunnes naminälkä yllätti.  Kaapeissa ei ollut mitään hyvää.  Vain perusaineksia kuten kananmunia, maitoa ja vehnäjauhoja.  No, niistäpä syntyi käden käänteessä herkkulettuja.  Joskus on ihana hemmotella ihan vain itseään.

 

KAALI-TOMAATTIPAISTOS, JUUSTOKASTIKE JA UUDET PERUNAT

Päiväruoka oli oma lukunsa.  Jos minulla ei olisi ruokablogia, söisin suoraan jääkaapista mitä löytyy.  Mutta kun intohimona on ottaa maukkaita ruokakuvia, siinä saa itsekin kauniisti katettuja aterioita.  Kaapista löytyi uusia perunoita, juustomausteista ruokakermaa, tomaatteja ja varhaiskaalia.  Kehittelin niistä maistuvan lounaan pihamaan yrttien kera.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.