leenan lempisalaatti

 

KATKARAPUSALAATTI MÖKIN TAPAAN

Valmistan mökillä tosi usein salaatteja iltapalaksi.  Tämä siksi, että muuten teemme voileivän toisensa perään eikä se tiedä hyvää vyötärölle.  Jussin lempi-iltapala on fetasalaatti, minun katkarapuversio.  Teen tasapuolisesti molempia.  Myös savukalasalaatti kuuluu suosikkeihin.

Tänään tuulisena aurinkoisena elokuun iltana nautimme rannalla katkarapuja, kovaksi keitettyjä kananmunia, salottisipulia, salaatinlehtiä, rucolaa ja minitomaatteja.  Salaatinkastikkeena suosin oliiviöljyä ja sitruunaa tai limeä.  Kotipihan yrttilaatikoista löytyi lisämausteiksi tilliä ja sipulinvarsia.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.