ibizan innoittamia akvarelleja

 

PINET PLAYA RANNAN POLKUVENEITÄ

Kannoin matkalaukussa akvarellivälineet lomamatkalle.  Maalasinkin, mutta en saanut yhtään työtä matkan aikana valmiiksi.  Viikko on liian lyhyt aika, kun pitää ehtiä lomaillakin!  Kotona olin reipas ja jatkoin keskeneräisiä töitä.  Mielikuvat olivat tuoreessa muistissa, samoin valokuvat.

 

SAN ANTONION KIRKKO

Kävin Espoossa asuessani Leppävaarassa Ruusutorpan koululla Kirsi Tiittasen akvarelli- ja tussikurssilla.  Sen kurssin parasta antia oli rakkaus tussiin.  Niinpä viimeistelin kosteat työt tussisiveltimellä.  Nyt kun öljyvärimaalaus ei ole enää pakollista, on ilo herkistellä akvarelleilla ja metalligrafiikalla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.