pupujussitorttu

VISA-PUPU JA OTSO-PUPU ANTAVAT TOISILLEEN PÄÄSIÄISMUNIA

VISA-PUPU JA OTSO-PUPU ANTAVAT TOISILLEEN PÄÄSIÄISMUNIA

Odottelemme nuorisoa vieraiksi Hämeenlinnaan.  Lupasin laittaa ruuan valmiiksi, kun he tulevat pääsiäislauantaina.  Mietimme ruokalistaa tarkkaan.  Se oli helppoa, mutta jälkiruokamämmin lisäksi tarvitaan toki jotain makeaa.  Rahkaa, marjoja?  Olen turvautunut jo pitkään kaupan valmistaikinoihin, sillä ne ovat helppoja ja hyviä.

Ostin piirakkataikinan ja esipaistoin sitä kymmenen minuuttia.  Valmistin täytteen sekoittamalla rahkan joukkoon kermaviiliä, vähän kuohukermaa ja kaksi kananmunaa sekä sulaneet mustikat.  Maustoin sokerilla, vaniljasokerilla ja tilkalla limenmehua.  Päälle ripottelin mantelirouhetta.  Koristelin pupujusseilla ja paistoin vajaat puoli tuntia 200 asteisessa uunissa.  Jäähdytin ja tarjoilen huoneenlämpöisenä.  Tervetuloa pääsiäisvieraat!

 

OTSOLLE JA VISALLE MAISTUIVAT TORTUN LISÄKSI MYÖS MÄMMI JA PÄÄSIÄISPASHA

OTSOLLE JA VISALLE MAISTUIVAT TORTUN LISÄKSI MYÖS MÄMMI JA PÄÄSIÄISPASHA

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.