thairuokateema jatkui

PUNAISTA THAICURRYA

PUNAISTA THAICURRYA

Ystävämme Lii ja Kaizu ovat tulossa heti pääsiäisen jälkeen vierailulle.  Lupasin tarjota thairuokaa.  Nyt kun green curry kotioloissa on testattu, vuorossa oli red curry.  Ylitin itseni ja paahdoin sipulin, valkosipulin, kesäkurpitan  ja paprikanlohkot puolisen tuntia kuumassa uunissa yrttiölyn kera.  Tämä siksi, että sain niihin enemmän makua.

Valmistus sujui tuttuun tapaan.  Kiehautin kookosmaidon, lisäsin sekaan varovasti punaista currytahnaa sekä paahdetut kasvikset.  Loppuvaiheessa lisäsin mukaan puolitettuja herkkusieniä.  Toimme Thaimaasta valmispakkauksen, josta oli näppärä lisätä liemeen galangalan-juurta, sitruunaruohoa ja limetinlehtiä.  Toimme myös aitoa kalakastiketta ja aitoa palmusokeria, jotka niin ikään pääsivät mukaan.  Tarkistin maun, lisäsin tuoretta limeä ja totesin curryn tarjoilukelpoiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.