punajuuria ja pinaattia

VÄRIKÄSTÄ SYYSRUOKAA

VÄRIKÄSTÄ SYYSRUOKAA

Syksyn myötä huomaan kokkaavani entistä värikkäämpää ruokaa.  Jussi toi kaupasta kilon punajuuria 70 sentillä.  Keitin ne kypsiksi ja kuorin.  Pilkoin pieniksi ja tein pihvitaikinan.  Murskasin haarukalla purkillisen valmiiksi keitettyjä kikherneitä.  Lisäsin ne, silputun salottisipulin, puoli purkillista creme fraisea, kaksi kananmunaa ja pari ruokalusikallista korppujauhoja.  Sekoitin ja annoin hetken turvota.  Maustoin vain suolalla ja pippurilla sekä tuoreella timjamilla.  Paistoin pannulla pieniä pihvejä.

Tein kaveriksi kunnon perunamuhennoksen, johon lisäsin pussillisen pakastepinaattia.  Pihvien päälle valmistin wasabi-creme fraise-kastikkeen.  Piparjuuri olisi käynyt myös.  Annos oli maittava ja täyttävä ja ilo silmille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.