tortelloneja ja parsakaalia

MITÄ NÄISTÄ AINEKSISTA SYNTYY?

Meillä oli haaste.  Lähtö lähes neljän viikon Aasian matkalle on huomenna.  Sitä ennen pitää tyhjentää jääkaappi.  Mitä tehdä parista perunasta, parsakaalista, tomaateista, palasta kesäkurpitsaa ja purjoa?

 

RAPSAKKA PARSAKAALIPATA ON VALMIS

Kasvispataa tietenkin.  Käytin lisänä kelta- ja valkosipuleita, chili-valkosipulikastiketta sekä yrttisuolaa.  Jääkaapista löytyi myös paketti Otso-pojan lempimakarooneja.  Juusto-tomaattitäytteiset tortellonit sopivat hyvin kasvisten kanssa.  Lisäsin parsakaalin nuput aivan viime vaiheessa pataan.  Niin ne jäivät mukavan rouskuviksi.

Nyt olemme voiton puolella.  Jääkaappi näyttää mukavan tyhjältä.

There are 2 comments

  1. TerttuImmo

    Tere tere! Hyvää matkaa kaukomaille! Me täällä naapurissa mittaillaan katuja ja ihmetellään Tarttoa! Mukava majapaikka sentään löytyi lähellä keskustaa! Teillä varmaan lämpimänpää kuin täällä, pari astetta plussaa sentään täälläkin. Terkuin tartolaiset

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.