värikäs kesäkurpitsakeitto

VÄRIKKÄITÄ VIHANNEKSIA

Miikan kasvimaalta löytynyt keltainen kurpitsa innoitti valmistamaan maistuvaisen syyskeiton.  Muita aineosasia olivat vihreä kesäkurpitsa, muutama peruna, tuoreet sipulit sekä salotti- että valkosipulit, tuoreet kypsät tomaatit sekä mausteeksi vähän limemehua.

Kuullotin sipulit oliiviöljyn kera pannulla ja lisäsin sen jälkeen kaikki ainekset kattilaan kiehumaan.  Maustoin kasvisfondilla, yrttisuolalla, soijakastikkeella, paseeratulla tomaatilla sekä rouhitulla mustapippurilla.  Tarjoilin raejuuston ja tuoreen basilikan kera.  Maistui hyvältä viileänä syyspäivänä.

 

TARJOLLA MAISTUVAISIA SYYSKEITTOJA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.