hapokas parsarisotto

YKSINKERTAISET AINEKSET PARSARISOTTOON

Vaikka kokkaan mielelläni ruokaa perusaineksista, välillä on mukava kokeilla puolivalmisteita.  Risotto on yksi niistä.  Lisään mielelläni annoksiin tuoreaineita.  Parsarisotto valmistui viidessätoista minuutissa näin.  Lisäsin valmispakkaukseen ohjeen mukaan 5,5 dl kylmää vettä.  Kiehautin ja haudutin kattilassa välillä sekoitellen.

 

RISOTTOA KAHDELLE

Paahdoin pannulla ison hienoksi pilkotun keltasipulin ja kourallisen kirsikkatomaatteja.  Sekoitin ne valmiin risoton joukkoon.  Puristin hapokkuutta sekä limeistä että sitruunasta.  Myös pienet kaprikset sopivat makumaailmaan.  Pilkoin tilliä väriksi, lisäsin pari ruokalusikallista oikeaa voita ja lopuksi raastoin sekaan palan parmesanjuustoa.  Maku oli kohdallaan ja kokki sai kiitosta ”omatekoisesta” risotosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.