kesäherkkuja ja uimaleikkejä

 

KESÄVIERAAT VIILENTYMÄSSÄ

 

VISA – PERHEEN NUORIN UIMARI

Miikan perhe ehti kuin ehtikin elokuun alussa helteiden aikaan kesälomalle.  Laskimme pihan kahluualtaaseen vettä.  Otso ja Visa pulahtivat mielellään viilentymään.  Vesileikeissä tuli nälkä.  Tiistai-iltana grillasimme kasviksia ja Jussi halstrasi muikkuja.  Maku oli kohdallaan.

 

GRILLIKASVIKSIA JA HALLOUMIA

 

MUIKKUJA HALSTERISSA

Keskiviikkona laitoin uuniin kelpo kukkakaalipadan sienikastikkeen kera.  Miika paistoi pannulla tofua ja punaisia paprikoita.  Jussi kunnostautui tekemällä rapean coleslaw-kaalisalaatin.  Mökkikeittiö toimii mainiosti, kun kokkeja on useita ja osan ruuasta voi valmistaa ulkona.

 

KESÄPÖYDÄSSÄ TARJOLLA KUKKAKAALIVUOKAA, PAPRIKA-TOFUPAISTOSTA JA KAALISALAATTIA

Torstaina vietimme kaupunkipäivän.  Kiersimme Lauran kanssa kirppareilla ja teimme löytöjä Nanson tehtaanmyymälästä.  Pikkupojat käyttäytyivät herrasmiehinä lounaalla ravintola Hällässä.  Siellä salaattipöydät ovat erinomaisen monipuolisia.  Kasvissyöjät saivat maukasta ratatouillea, Jussi maisteli possunpaistia.

Mökille palattuamme ukkossade huuhteli pihapiirin.  Se ei letunpaistoa haitannut.  Otso pisteli iltapalaksi antaumuksella kuumia lettusia vadelma-mustikkahillon kera.  Jussi pyöräytti meille vielä herkulliset jälkiruuat vaniljajäätelöstä ja tuoreesta ananaksesta.

 

ANANASPIRTELÖT

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.