tuorepinaattia, kantarelleja ja tatteja

HELEÄÄ PINAATTIA

Maaliskuu on jo pitkällä ja pakastimesta löytyy edelleen viime kesän marjoja ja sieniä.  K-Marketista löytyi tuoretta pinaattia.  Kokkasin niistä pienelle perheellemme värikästä arkiruokaa.  Tein sienikastikkeen kuohukermaan.  Kuullotin kantarellit, tatit ja pieneksi lohkutun keltasipulin voissa pannulla.  Lisäsin pari ruokalusikallista vehnäjauhoja ja kypsyttelin hetken.  Sekoitin joukkoon desin verran kermaa, maustoin suolalla ja pippurilla.  Sienikastike ei muuta kaipaa.  Maku oli kesäinen.

 

PIKAINEN PINAATTIPAISTOS OLI MAISTUVA

Huuhdoin ja valutin pinaatit.  Kuullotin pannulla oliiviöljyssä pari valkosipulinkynttä, palan raastettua inkivääriä ja kypsän tomaatin lohkoina.  Lisäsin pinaatinlehdet, sekoitin, maustoin soijakastikkeella ja yrttisuolalla.  Tarjosin kuumana keitettyjen perunoiden kanssa.  Täytyy sanoa, että kotiruoka on oikeasti hyvää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.